Find Your RFIDna

1 DAY to Find Your RFIDna

Onderwerp: Ontdek het Potentieel van RFID- en NFC-Technologieën: Exclusieve Eendaagse Cursus voor managers en leidinggevenden met een interesse voor technologie.

In een tijdperk waarin technologie bedrijfsinnovatie aanstuurt, is vooroplopen niet alleen een voordeel – het is een noodzaak. Wij nodigen u met veel enthousiasme uit voor een exclusieve eendaagse cursus die ontworpen is om het volledige potentieel van Radio-Frequentie Identificatie (RFID) en Near Field Communication (NFC) technologieën in uw bedrijfsvoering te ontsluiten.

De Expert: Thomas Vervecken, met meer dan twintig jaar ervaring in de productie- en technologie-industrie, heeft een indrukwekkende internationale carrière opgebouwd. Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste technologiereuzen zoals VOLVO, TESLA en SIEMENS, en heeft ervaringen opgedaan in Japan, de VS, China en Europa.

Gedurende zijn loopbaan kwam Thomas herhaaldelijk in aanraking met RFID-technologie. De revolutionaire veranderingen die deze technologie in elke sector teweegbracht, motiveerden hem om zich hier verder in te specialiseren. Tegenwoordig zet hij zijn uitgebreide kennis in om anderen op te leiden, door inzichten te delen over hoe RFID-technologie zakelijke processen en efficiëntie kan transformeren. Met Thomas duikt men in de voorhoede van de productie en technologie, om samen de mogelijkheden van RFID te ontdekken.

Waarom Deelnemen? Deze cursus is zorgvuldig afgestemd op managers en leidinggevenden en biedt een diepgaande kijk in de wereld van RFID en NFC. Of u nu uw logistiek wilt optimaliseren, de efficiëntie van uw magazijn wilt verhogen, het beheer van de gezondheidszorg wilt revolutioneren, of industriële processen wilt stroomlijnen, de kennis die u hier opdoet is van onschatbare waarde.

Cursushoogtepunten:

  • RFID: Verleden, Heden en Toekomst: Doorloop de geschiedenis, begrijp de huidige staat en verken de toekomst van RFID-technologie.
  • Technische Normen Ontcijferd: Navigeer door de verschillende technische normen en protocollen die RFID-technologie beheersen.
  • Innovatie op het Snijvlak van RFID en IoT: Ontdek hoe RFID innovatie aanjaagt in het Internet of Things (IoT) en sensortechnologieën.
  • Praktijktraining NFC: Doe praktijkervaring op in het programmeren van NFC-tags en leer over hun diverse toepassingen.
  • Toepassingen in de Praktijk: Duik in casestudy’s uit verschillende bedrijfssegmenten zoals logistiek, magazijnbeheer, gezondheidszorg en industrie.
  • Interactieve Leerervaring: Neem deel aan discussies, vragenrondes en hands-on activiteiten voor een uitgebreide leerervaring.

Voor wie is deze Cursus Bedoeld? Deze cursus is ideaal voor managers en besluitvormers in technische vakgebieden die de kracht van RFID- en NFC-technologieën willen benutten om efficiëntie, innovatie en winstgevendheid in hun operaties te stimuleren.

Datum, Tijd en Locatie: 1 februari 2023 – Gent – Fabriek Logistiek – 9 tot 17h . Past deze datum niet: geen zorgen, geef via inschrijving aan dat u geïnteresseerd bent in eenvolgende sessie of een inhouse sessie op maat.

PRIJZEN: 589 EUR per persoon (20% korting voor 2de/3de deelnemer van hetzelfde bedrijf) excl. BTW

Reserveer Uw Plaats! De plaatsen zijn beperkt om een interactieve en gepersonaliseerde ervaring te garanderen. Registreer nu om uw plek te verzekeren en neem de eerste stap naar het transformeren van uw technische managementvaardigheden met RFID- en NFC-technologieën.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op een verlichtende dag vol leren en innovatie.

Met vriendelijke groet,

 

GAKU BV

www.gaku.be

Hourly Schedule

Training day

8u30 - 9u
Welkom
koffie en thee
9u - 10u
The Basics
10u - 12u
RFID Spectrum
Hoe is de technologie verdeeld?
12u - 13u
Luch
Gevarieerde broodjeslunch
13u - 15u
Praktijk
Hoe werkt het nu precies, zelf mee aan de slag!
15u - 16u
Innovatie
Een specials ronde, wat kan je nog verwachten binnenkort!
16u - ...
Netwerken
Leer elkaar nog wat beter kennen, er zijn veel zaken die mits de juiste partners nog beter en sneller gaan!

Date

Feb 01 2024
Expired!

Time

Welkom vanaf 8u30
09:00 - 17:00

Cost

589.00

More Info

SCHRIJF IN!

Location

FABRIEK LOGISTIEK
Gent
Website
https://www.fabrieklogistiek.be/
Category
GAKU BV

Organizer

GAKU BV
Phone
+32/458 58 80 80
Email
info@gaku.be
Website
https://gaku.be
SCHRIJF IN!

Follow us on Linkedin!