Hoe werken we?

De kern van onze dienstverlening is het opleiden van bedrijven in de fundamenten en toepassingen van RFID-technologie. Dit omvat een grondig inzicht in de mogelijkheden, beperkingen en cruciale besluitvorming die noodzakelijk is voor een succesvolle implementatie.

Vaak observeren we dat bedrijven RFID-technologie implementeren via oplossingen die slechts een fractie van de mogelijkheden benutten, geoptimaliseerd voor specifieke, beperkte toepassingen. Hoewel deze oplossingen initieel voldoen, ontstaan er problemen wanneer de toepassing van de technologie wordt uitgebreid – zoals bij het inzetten door klanten, het verhogen van het geheugengebruik, of het volgen van uitgebreidere productprocessen. De oorspronkelijke instellingen blijken dan ongeschikt voor de nieuwe eisen, wat leidt tot inefficiënties.

Om deze uitdagingen te overbruggen, bieden we een intensieve eendaagse training aan die een diepgaand overzicht geeft van de gehele reikwijdte van RFID-technologie. Deze training is ontworpen om voor elke deelnemer, ongeacht hun rol binnen de organisatie, begrijpelijk en toepasbaar te zijn. De sessie omvat zowel theoretische inzichten als praktische oefeningen, zoals het programmeren van een RFID-tag, om de deelnemers een volledig begrip van de technologie en haar potentieel te geven.

Na deelname aan deze training zijn bedrijven beter uitgerust om geïnformeerde beslissingen te nemen, innovaties te evalueren in samenwerking met hun leveranciers of partners, en zelfstandig nieuwe RFID-projecten te initiëren.

Als onafhankelijke adviseur biedt GAKU vervolgens ondersteuning bij het navigeren door deze keuzes, het aanbevelen van nieuwe partners en het verstrekken van deskundig advies om uw RFID-initiatieven naar een hoger niveau te tillen.

Thomas@work